~ rYn'S FoToPaGeS ~

By: zurina abd samad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Feb-2010 15:22 Email | Share | | Bookmark
New Book...!!!!

ayu n me
my colleagues n i
nina n me
View all 5 photos...
hi guyz...!

lama gilerr kan....ahakss..
neway....
just wanna share with u guyz...that im open a new book for 2010...
which is...it getting better n better...

setelah peristiwa2 yang x dapat dilupakan dalam tahun 2009
pak cik kesayangan ryn pulang ke rahmatullah pada 16 July 2009 disusuli dengan
ayah kesayangan pula pada 23 july 2009.

dalam sekelip mata....

amik masa juga untuk memberi ketenangan dalam diri ini...moga Allah sentiasa berikan kekuatan dalam diri ini bg menempuhi segala dugaan....

akan tetapi aku bangkit....2010 dimulai dengan pembukaan yang sangat baik...Alhamdulillah....exam PTK bagi gred 44 to 48 da lulus...!!! yeay...!!!
mulanya episod baru dalam diriku....

new partner..??? heheh ada la...insyaAllah...Allah tu maha kaya, maha mengetahui....Dia sentiasa akan memberikan yang terbaik untuk hambanya...dan yang pasti....seseorang ini adalah jauh lebih baik, jujur dan benar2 ingin menjadikan diriku ini isterinya...

sorry guyz...heheh pembukaan yang menyedihkan isnt it..? ahakss...neway....here is few pics masa Gala Dinner di PICC untuk Malaysia Tourism Awards 2008/2009





Monday, 5-Jan-2009 16:01 Email | Share | | Bookmark
GENTING - Ripleys, Believe It or Not

 
 
 
hehhe...masa ngk MTV awards ari tue....kitaorang sempat singgah jap ripleys...bawak ibu sekali ngk2 apa benda yanga da kat dalam tue...
huhuh..
macam2 ada....

nie baru 1st entry...nanti ryn load lagi ekk....






Thursday, 4-Dec-2008 15:06 Email | Share | | Bookmark
Kota Cinta...!...Paris....

 
 
 
View all 13 photos...
guys....

ermmm..bersarang da rasanya FP nie kan...aduhh...
ras bersalah yang teramat sangat...
...
tapi x apa..sekali sekala wat kejutan...da berkurun x update...alih2 update yerr x...
ahaksss....

gambar2 nie..
masa ryn g paris..
ada berlangsungnya 9th international forum on tourism statistics.
satu forum yang bagus bagi kakitangan tourism dan juga jabatan perangkaan serta mana-mana agensi pelancongan yang ingin untuk membuat penyelidikan atas impak tourism pada negara. samada baik atau sebaliknya...

heheh...x mo citerr pasal keje plak....rimas...heheh...
kita ngk gambo2 masa di sana...
gambar dalam conference room x ada...sebab x bawak la plak camera yang besor tue dalam beg...
beg penuh ngan notebook n notes jek....
uwaaa...so ada la sehari 2 dapat berjalan...
ini la hasilnya....

n for the most wonderful Che Pah...wife kepada pengarah Tourism Malaysia di Paris, thank you so much kak pah...u r d best....kak pah masak memang sedap...x lapar ryn masa kat sana....
budimu sentiasa ku kenang...
kak pah kalau nak balik sini bgtau ryn tau....
kita lepak2 minum2 ekk...n mizz u so much sebenarnya....banyak benda nak bercerita...
luv u....sis

nie antara gambo2 kita kat sana...




x cayerr jek rasa...dapat jugak jejak kaki kat sana...ermmm..bila la nak ke sana lagik...

regards,


Wednesday, 30-Jul-2008 16:49 Email | Share | | Bookmark
Suhaimi Wedding 06-07-08

 
 
 
View all 6 photos...


nice date huh.....yeahhh..definitely...
erm tahniah to my dear fren....Suhaimi...emmber ryn main bowling selalu nie...
x di sangka2...dia lagi awal kawin dari ryn...ahaksss..dalam diam jek nie...

Suhaimi n Masita....waahhh...
selamat pengantin baru..
moga di murahkan rezeki....
dan di kurniakan cahaya mata yang comel2 nanti...hehhehe

ryn sekeluarga sentiasa mendoakan kebahagiaan kalian.
amin....



Sunday, 6-Jul-2008 10:02 Email | Share | | Bookmark
5 months already...!!!

 
baby eriqa....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net